Lekker eten
Shoarma
Shoarma bereiden en bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk shoarma klaar!
Shoarma bereiden en bakken.
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 500 g shoarmavlees
- 3 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal de shoarma een half uur voor het bereiden uit de koelkast zodat het alvast op kamertemperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een wok of diepe braadpan en wacht tot de Croma bruin wordt.
- Roerbak nu de shoarmareepjes in ongeveer 5 minuten goudbruin en gaar. Het beste is om niet alle shoarma in 1 keer te bakken, maar in fases. Anders koelt de pan namelijk teveel af. De shoarma wordt extra lekker als je paprika meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
