use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gourmet geitenkaas in spek

Op zoek naar een lekker gourmet recept met een twist? Maak dan dit gourmet geitenkaas in spek recept en maak je gourmet avond extra feestelijk!
  • 8 minuten
  • voorbereidingstijd5 minuten
  • 4 porties
recipe image Gourmet geitenkaas in spek

Ingrediënten

  • ca. 140 gr geitenkaas (in 8 ronde partjes)
  • 16 lange plakken ontbijtspek
  • 1/2 el Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Rol elk geitenkaas partje in een plak ontbijtspek. Vouw vervolgens nog een plak ontbijtspek om alle 8 geitenkaas rolletjes.
  2. Verhit een klein scheutje Croma Bakken en Braden vloeibaar in het gourmetpannetje of op de grillplaat van het gourmetstel en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak de geitenkaas in spek krokant aan beide kanten in ongeveer 3 minuten.
Honing is een heerlijke toevoeging aan dit recept, voeg wat honing toe aan de geitenkaas net voor oprollen in het spek, of besprenkel de rolletjes met wat honing net voor het bakken. Blijven de rolletjes niet lekker dichtzitten? Zet ze dan even vast met een cocktailprikker. Verwijder deze wel tijdens het bakken zodat alle kanten lekker knapperig kunnen worden.