Feestelijk
Ribkarbonade
Karbonade bakken en braden? Volg dit recept en maak gemakkelijk ribkarbonade klaar!
Karbonade bakken en braden.
Kooktijd18 minuten
4 porties

- 4 stuks 150 g ribkarbonades
- 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal de karbonades een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de karbonades vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak de karbonades nu in 3 minuten aan beide kanten lichtbruin.
- Draai het vuur lager en braad de karbonades in 15-20 minuten verder gaar. Keer ze geregeld. De ribkarbonades worden extra lekker als je een beetje verse dragon meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
