Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Al meer dan 50 jaar een begrip in de Nederlandse keuken

Sinds 1964 is Croma al thuis in de Nederlandse keuken. Het is de eerste en enige echte bak & braad die is gespecialiseerd in het recepten van het perfecte stukje vlees.

Tot eind jaren vijftig werd in de meeste Nederlandse keukens vooral gebakken met rundervet. Dat haalde je toen gewoon bij de slager of kruidenier die dat uit een grote ton schepte. Dit rundervet had een specifieke geur en smaak die mensen in die tijd erg lekker vonden. Dus toen Croma ontwikkeld werd, luidde de opdracht: maak een bak- en braadproduct voor vlees dat net zo lekker ruikt en smaakt als vlees gebraden in rundervet, maar… dat ook nog eens een heerlijke jus oplevert.

Croma is er voor ieder stukje vlees in elke maaltijd. Of je nu een gehaktbal maakt, uitpakt tijdens een diner met lamsrack of een lekkere nasi met stukjes kip maakt, Croma geeft altijd dat beetje extra aan je maaltijd.

Waarom Croma?

  • Geeft je vlees een karakteristieke smaak, daarom lekkerder.
  • Schroeit het vlees direct, daarom blijft het mals.
  • Geeft het vlees een bruine kleur, daarom mooier.
  • Bevat geen water, daarom spat het niet van zichzelf.