Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag over Croma? Bij de veelgestelde vragen kun je zien of je vraag al eerder is gesteld. Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. Contactgegevens worden getoond onderaan de pagina.
Hoe komt het dat Croma mijn stukje vlees zo lekker maakt?
Hoe is Croma tot stand gekomen?
Waarom smaakt vlees bereid met Croma zo karakteristiek?
Waarom is Croma bakken en braden alleen lekker met vlees en kip?
Hoe komt het dat het vlees bruiner wordt?
Wat is Croma eigenlijk?
Wat is kleurstof caroteen en waar dient het voor?
Wat zijn smaakversterkers mononatriumglutamaat (E621), dinatriumguanylaat (E627) en natriuminosinaat (E631)
Wat zijn E-nummers?
Wat zijn droge melkbestanddelen?
Jullie zeggen dat er alleen maar plantaardige olie, emulgatoren en een vet in zit, maar ik zie ook ….. aroma’s, caroteen, …. ?
Uit welke Croma producten kan ik kiezen?
Hoe kan ik deze Croma producten van elkaar onderscheiden?
Welk Croma product heb ik nodig?
Hoe natuurlijk is Croma Vloeibaar?
Van welke plantaardige oliën wordt Croma Vloeibaar gemaakt?
Zitten er ook vitamines in Croma Vloeibaar?
Is Croma geschikt voor personen met een koemelkeiwitvrij dieet?
Zit er ook lactose in Croma?
Zitten er gluten in Croma?
Zijn de Croma-producten geschikt voor vegetariërs?
Waar is Croma verkrijgbaar?
Op de nieuwe verpakking staan andere voedingswaarden, is de receptuur veranderd?
Moet ik Croma in de koelkast bewaren?
Hoeveel Croma heb ik nodig voor de bereiding van vlees?
Spat Croma in de pan?
Hoe lang moet ik Croma Vloeibaar in de pan verhitten voordat ik het vlees kan toevoegen?
Is Croma geschikt voor het bakken van zoete keuken recepten zoals een cake, appeltaart of koekjes?
Kan ik ook kip of aardappeltjes in Croma Mild met Olijfolie bakken?
Kan ik Croma ook gebruiken voor oven gerechten?