use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Feestelijk

Kalfskoteletten

Kalfskoteletten bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk kalfskoteletten klaar!

Kalfskoteletten bakken.

  • Kooktijd10 minuten
  • voorbereidingstijd30 minuten
  • 4 porties
recipe image Kalfskoteletten
  • 4 kalfskoteletten
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de kalfskoteletten een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de kalfskoteletten vlak voor het bakken met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur de Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak in 2 minuten beide kanten van de kalfskotelet mooi bruin. Zet het vuur lager en bak in 6-7 minuten gaar. De kalfskoteletten worden extra lekker als je een beetje verse tijm en rozemarijn meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!