Feestelijk
Gourmet tartaartje met kwartelei
Op zoek naar een lekker gourmet recept? Bereid gemakkelijk dit gourmet tartaartje met kwartelei
Een gourmet tartaartje met kwartelei maken. Met dit tartaar recept is dat heel eenvoudig. Een makkelijk gourmet recept!
Kooktijd5 minuten
voorbereidingstijd5 minuten
4 porties

- 200 g rundertartaar
- 4 kwarteleitjes
- 1,5 el Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Neem de tartaar een half uur voor het bereidenuit de koelkast, en laat het vlees op temperatuur komen. Dep de tartaar vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verdeel de rundertartaar in vieren en vorm er vervolgens 4 kleine tartaartjes van.
- Verhit een scheutje Croma Bakken en Braden Vloeibaarin je gourmet pannetje en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak je tartaartje tijdens het gourmetten in ongeveer 5 minuten rosé en keer de tartaar regelmatig. Breng de tartaar eventueel op smaak met een beetje zout.
- Neem je tartaartje uit het pannetje en bak vervolgens het kwarteleitje ongeveer 2 minuten. Het kwarteleitje laat zich het beste openen door er voorzichtig een sneetje in te maken met de punt van een scherp mesje.
- Serveer het tartaartje met het kwarteleitje er bovenop.
