Varkenshaas

Klaar in min.
451 beoordelingen

Ingredienten

500 g varkenshaas
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Leg de varkenshaas een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen. Dep de varkenshaas vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de varkenshaas in 1 minuut rondom bruin op hoog vuur. Zet het vuur lager en gaar de varkenshaas nog 12-15 minuten.
  3. Neem de varkenshaas uit de pan en laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie 1 tot 2 minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Varkenshaas is afkomstig van de rug van het varken. Het is de meest malse spier. Een varkenshaas is aan de voorkant dikker dan achter.

Over Varkenshaas

Wist je dat een de varkenshaas het meest geprezen deel is van het varken omdat het varken deze spier bijna niet gebruikt.

Hoe handig vond je dit recept?

451 beoordelingen

Populaire recepten met Varken

Hamlappen

Varken
339 beoordelingen

Shoarma

Varken
157 beoordelingen

Schouderkarbonade

Varken
344 beoordelingen
Alle Varken recepten