use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Hoofdgerecht

Varkensrollade

Varkensrollade braden? Volg dit recept en maak gemakkelijk varkensrollade klaar!

Varkensrollade braden.

  • 4 porties
recipe image Varkensrollade
  • 750 g varkensrollade
  • 6 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de varkensrollade ruim een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan, wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Leg de varkensrollade in de pan en braad in 2 minuten rondom bruin.
  3. Zet het vuur laag en braad de rollade in ongeveer 40 minuten gaar, met deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om.
  4. Haal de rollade uit de pan en laat 10 minuten rusten op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd voor het serveren de rollade in plakken. Eet smakelijk!