Lekker eten
Hamlappen
Hamlappen braden of bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk hamlappen klaar
Hamlappen braden of bakken.
voorbereidingstijd30 minuten
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 500 g hamlappen
- 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal de hamlapjes een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat ze even op kamertemperatuur kunnen komen. Dep de hamlapjes vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur 5 eetlepels Croma voor Bakken en Braden Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak dan de hamlapjes in 2 minuten aan beide kanten lichtbruin.
- Draai het vuur lager en braad de lapjes in ongeveer 15 minuten verder gaar. Keer ze halverwege. De hamlappen worden extra lekker als je een beetje verse rozemarijn meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk
