use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Lekker eten

Hamlappen

Hamlappen braden of bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk hamlappen klaar

Hamlappen braden of bakken.

  • voorbereidingstijd30 minuten
  • MoeilijkheidsgraadEenvoudig
  • 4 porties
recipe image Hamlappen
  • 500 g hamlappen
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de hamlapjes een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat ze even op kamertemperatuur kunnen komen. Dep de hamlapjes vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur 5 eetlepels Croma voor Bakken en Braden Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak dan de hamlapjes in 2 minuten aan beide kanten lichtbruin.
  3. Draai het vuur lager en braad de lapjes in ongeveer 15 minuten verder gaar. Keer ze halverwege. De hamlappen worden extra lekker als je een beetje verse rozemarijn meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk