Feestelijk
Ossenhaas/Tournedos
Ossenhaas bakken en bereiden? Volg dit recept en maak gemakkelijk ossenhaas klaar!
Ossenhaas bakken en bereiden.
Kooktijd6 minuten
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 600 g ossenhaas
- 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal de ossenhaas een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen.
- Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Dep de ossenhaas vlak voor het bakken droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper.
- Bak de ossenhaas in 1 minuut rondom bruin op hoog vuur. Zet het vuur lager en gaar de ossenhaas nog 4-5 minuten.
- Neem de ossenhaas uit de pan en laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie 1 tot 2 minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
