use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kip (Heel)

Kip uit de oven? Volg dit recept en maak gemakkelijk een hele kip klaar!
  • 1 uur 20 minuten
  • 4 porties
recipe image Kip (Heel)

Ingrediënten

  • 1 hele kip
  • 8 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de kip een uur voor het bereiden uit de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 170 graden. Dep de kip droog met keukenpapier.
  2. Smeer de hele kip in met Croma Bakken en Braden Vloeibaar.
  3. Doe de kip 70 minuten in de oven. Iedere 20 minuten even opnieuw bedruipen met zijn eigen bakvocht en Croma.
  4. Laat de kip nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Een hele kip bereiden is eigenlijk heel makkelijk.