use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Lekker eten

Varkenssaucijzen

Saucijzen bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk varkenssaucijzen klaar! Varkenssaucijzen worden gemaakt van varkensgehakt.

Saucijzen bakken.

  • Kooktijd10 minuten
  • 4 porties
recipe image Varkenssaucijzen
  • 4 varkensworsten
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal saucijsjes een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak op middelhoog vuur in 1 minuut de varkensbraadworstjes rondom bruin. Laat de worstjes vervolgens nog 8-10 minuten op laag vuur verder garen. De worstjes worden extra lekker als je een beetje verse tijm meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!