Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rosbief

Rosbief bakken, braden en uit de oven? Volg dit recept en maak gemakkelijk rosbief klaar!
  • Kooktijd5 minuten
  • voorbereidingstijd
  • 4 porties
recipe image Rosbief

Ingrediënten

  • 750 g kalfsrosbief
  • 6 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Instructies

  1. Haal de hele rosbief een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de rosbief vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak op hoog vuur de rosbief aan alle kanten lichtbruin.
  3. Leg de rosbief en het kookvocht in een braadslee. Gaar de rosbief in 45 minuten de oven.
  4. Laat de rosbief nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!