use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pepersteak

Pepersteak bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk pepersteak klaar!
  • 5 minuten
  • 4 porties
recipe image Pepersteak

Ingrediënten

  • 4 pepersteaks
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de pepersteak een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de pepersteak droog met keukenpapier. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Doe de pepersteak in de pan. Ongeveer 1 minuut op hoog vuur rondom bruin bakken. Zet het vuur lager en bak nog 3 minuten rondom bruin. Houd de pepersteak in beweging, maar prik er niet in met een vork
  3. Dek de pepersteak af met aluminiumfolie en laat een paar minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Pepersteak is kogelbiefstuk met grof gemalen peper erin gedrukt.