Feestelijk
Hertenbiefstuk
Hertenbiefstuk bakken en bereiden? Volg dit recept en maak gemakkelijk hertenbiefstuk klaar!
Hertenbiefstuk bakken en bereiden.
Kooktijd6 minuten
voorbereidingstijd30 minuten
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 4 stuks hertenbiefstuk
- 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal de hertenbiefstuk een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat ze op temperatuur kan komen. Dep de hertenbiefstuk vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak de hertenbiefstuk 2-3 minuten per kant. Blijf het vlees tijdens het klaarmaken in beweging houden.
- Laat het vervolgens nog 2 minuten rusten verpakt in aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
