use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Hamburgers

Hamburgers maken? Volg dit recept en maak gemakkelijk een hamburger klaar!
  • 45 minuten
  • voorbereidingstijd30 minuten
  • 4 porties
recipe image Hamburgers

Ingrediënten

  • 4 hamburgers
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de hamburgers een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de hamburgers vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak nu de hamburgers snel aan beide kanten bruin.
  3. Zet het vuur lager en bak de hamburgers in 10 minuten verder gaar. Keer het vlees geregeld. Eet smakelijk!
Een hamburger is een schijf gebakken of gegrild vlees en is meestal van rundergehakt gemaakt, maar je kunt ook varkensgehakt gebruiken. Dit recept van Croma is enkel voor het vlees. Je kunt het zelf natuurlijk tussen een heerlijk broodje leggen met kaas, augurk en alle dingen die je lekker vindt. De hamburger grillen, is ook erg lekker.