Feestelijk
Gourmet ossenhaas met spek, rode ui en champignons
Je gourmet tafel wordt nog feestelijker met dit lekkere gourmet recept voor ossenhaas met spek, rode ui en champignons
Variatie in je gourmetpannetje met dit lekkere recept voor ossenhaas met spek, rode ui en champigons
Kooktijd6 minuten
voorbereidingstijd5 minuten
- MoeilijkheidsgraadGemiddeld
4 porties

- 300 gr ossenhaas
- 4 plakken katenspek
- 125 gr kleine champignons
- 1 grote rode ui
- 1,5 el Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Neem de ossenhaas een half uur voor het bereiden uit de koelkast, en laat het op temperatuur komen.
- Verdeel de ossenhaas in 4 stukken, gangbaar voor een gourmetpannetje. Snijd de rode ui in ringen en halveer de kleine champignons.
- Vouw om ieder stuk ossenhaas een plak katenspek. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaar in je gourmetpannetje of op de grillplaat van je gourmetstel en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak de ossenhaas in 1 minuut rondom bruin. Voeg de champignons en de rode ui ringen toe aan het pannetje en bak daarna de ossenhaas nog ongeveer 3 minuten. Keer het vlees, de champignons en de rode ui ringen regelmatig. Serveer de ossenhaas met de garnering en breng eventueel op smaak met wat peper en zout.
