Cordon Bleu
Cordon bleu bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk cordon bleu klaar
- voorbereidingstijd30 minuten
- 4 porties
Ingrediënten
- 4 stuks cordon bleu
- 4 el Croma Bakken & Braden vloeibaar
Voedingswaarden (per portie)
(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)
Instructies
- Haal de cordon bleus een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak het vlees snel aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur dan lager en bak de Cordon Bleus in 6 minuten (per kant) gaar en krokant. Keer het vlees af en toe. Voeg na bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Een cordon bleu of schnitzel cordon bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk vlees gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met ham en kaas. Het is erg makkelijk te bereiden. Je kunt ze zelf maken of kant-en-klaar kopen.