use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rosbief

Rosbief bakken, braden en uit de oven? Volg dit recept en maak gemakkelijk rosbief klaar!
  • 1 uur
  • 4 porties
recipe image Rosbief

Ingrediënten

  • 750 g kalfsrosbief
  • 6 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de hele rosbief een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de rosbief vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak op hoog vuur de rosbief aan alle kanten lichtbruin.
  3. Leg de rosbief en het kookvocht in een braadslee. Gaar de rosbief in 45 minuten de oven.
  4. Laat de rosbief nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!