Speklapjes

Klaar in 25 min.
443 beoordelingen

Ingredienten

400 g speklapjes
1 eetlepel Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Breng in een ruime water aan de kook. Kook hierin de speklapjes 6-8 minuten voor. Haal de speklapjes uit de pan en laat ze afkoelen.
  2. Dep de speklapjes met keukenpapier droog. Verhit in een koekenpan 1 el. Croma Bakken en Braden Vloeibaar.
  3. Bak de speklapjes in 15-20 minuten bruin en krokant. Keer het vlees geregeld. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Speklap is een stuk vlees dat heel erg veel vet bevat. Het komt van de rug en het buik van het varken.

Over Speklapjes

Speklap is een stuk vlees dat heel erg veel vet bevat. Het komt van de rug en het buik van het varken.

Hoe handig vond je dit recept?

443 beoordelingen

Populaire recepten met Varken

Schnitzel

Varken
273 beoordelingen

Ribkarbonade

Varken
293 beoordelingen

Schouderkarbonade

Varken
388 beoordelingen
Alle Varken recepten