Hamlappen

Klaar in min.
306 beoordelingen

Ingredienten

500 g hamlappen
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de hamlapjes een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat ze even op kamertemperatuur kunnen komen. Dep de hamlapjes vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur 5 eetlepels Croma voor Bakken en Braden Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak dan de hamlapjes in 2 minuten aan beide kanten lichtbruin.
  3. Draai het vuur lager en braad de lapjes in ongeveer 15 minuten verder gaar. Keer ze halverwege. De hamlappen worden extra lekker als je een beetje verse rozemarijn meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk

Tip van croma

De hamlap komt van de achterham en is een mager lapje varkensvlees. Hamlappen zijn erg mals van smaak.

Over Hamlappen

Wist je dat Croma de hamlappen een mooie bruine kleurt geeft en dat Croma van zichzelf niet spat?

Hoe handig vond je dit recept?

306 beoordelingen

Populaire recepten met Varken

Hamlappen

Varken
306 beoordelingen

Varkensoester

Varken
248 beoordelingen

Spareribs

Varken
148 beoordelingen
Alle Varken recepten