Tartaar

Klaar in 5 min.
264 beoordelingen

Ingredienten

  1. Haal de tartaar een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen. Dep de tartaar vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Leg de tartaar in de pan en bak op hoog vuur de tartaar in 1 minuut rondom bruin. Draai het vuur lager en bak de tartaar nog 1-2 minuten voor rosé of 5 minuten voor “well done”. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Tartaar is fijngehakte rundvlees. Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt om het vlees zacht te houden.

Over Tartaar

Wist je dat tartaar van binnen nog best een beetje rood mag zijn?

Hoe handig vond je dit recept?

264 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Ribeye

Rund
444 beoordelingen

Sukadelappen

Rund
444 beoordelingen

Rosbief

Rund
478 beoordelingen
Alle Rund recepten