Rundersaucijzen

Klaar in 16 min.
162 beoordelingen

Ingredienten

4 stuks rundersaucijzen
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de rundersaucijzen een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak op middel-hoog vuur in 1 minuut de runder saucijzjes rondom bruin. Laat de worstjes vervolgens nog 15 minuten op laag vuur verder garen. De worstjes worden extra lekker als je een beetje laurier meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Je kunt de worstjes 10 minuten voorgaren in bijna kokend water. Ze knappen dan tijdens het braden of grillen niet zo snel open. De braad- of grilltijd wordt dan ca. 5 minuten korter.

Over rundersaucijzen

Je kunt de worstjes 10 minuten voorgaren in bijna kokend water. Ze knappen dan tijdens het braden of grillen niet zo snel open. De braad- of grilltijd wordt dan ca. 5 minuten korter.

Hoe handig vond je dit recept?

162 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Gehaktbal

Rund
490 beoordelingen

Ribeye

Rund
363 beoordelingen

Hachee

Rund
400 beoordelingen
Alle Rund recepten