Pepersteak

Klaar in 5 min.
219 beoordelingen

Ingredienten

4 pepersteaks
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de pepersteak een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de pepersteak droog met keukenpapier. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Doe de pepersteak in de pan. Ongeveer 1 minuut op hoog vuur rondom bruin bakken. Zet het vuur lager en bak nog 3 minuten rondom bruin. Houd de pepersteak in beweging, maar prik er niet in met een vork
  3. Dek de pepersteak af met aluminiumfolie en laat een paar minuten rusten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Pepersteak is kogelbiefstuk met grof gemalen peper erin gedrukt.

Over Pepersteak

Wist je het laten rusten van de pepersteak voorkomt dat de sappen eruit lopen? Dit gebeurt wel als je het vlees gelijk zou aansnijden.

Hoe handig vond je dit recept?

219 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Gehaktbal

Rund
490 beoordelingen

Gestoofde Runderlapjes

Rund
342 beoordelingen

Hamburgers

Rund
98 beoordelingen
Alle Rund recepten