Hamburgers

Klaar in 15 min.
77 beoordelingen

Ingredienten

4 hamburgers
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de hamburgers een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de hamburgers vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak nu de hamburgers snel aan beide kanten bruin.
  3. Zet het vuur lager en bak de hamburgers in 10 minuten verder gaar. Keer het vlees geregeld. Eet smakelijk!

Tip van croma

Een hamburger is een schijf gebakken of gegrild vlees en is meestal van rundergehakt gemaakt, maar je kunt ook varkensgehakt gebruiken. Dit recept van Croma is enkel voor het vlees. Je kunt het zelf natuurlijk tussen een heerlijk broodje leggen met kaas, augurk en alle dingen die je lekker vindt. De hamburger grillen, is ook erg lekker.

Over hamburgers

Wist je dat tot in de jaren tachtig het in Nederland gebruikelijk was dat de hamburger zonder broodje werd geserveerd? Inmiddels weten wij wel beter!

Hoe handig vond je dit recept?

77 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Hachee

Rund
329 beoordelingen

Tartaar

Rund
176 beoordelingen

Ossenhaas/Tournedos

Rund
201 beoordelingen
Alle Rund recepten