use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cordon Bleu

Cordon bleu bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk cordon bleu klaar
  • 7 minuten
  • voorbereidingstijd30 minuten
  • 4 porties
recipe image Cordon Bleu

Ingrediënten

  • 4 stuks cordon bleu
  • 4 el Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de cordon bleus een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak het vlees snel aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur dan lager en bak de Cordon Bleus in 6 minuten (per kant) gaar en krokant. Keer het vlees af en toe. Voeg na bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Een cordon bleu of schnitzel cordon bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk vlees gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met ham en kaas. Het is erg makkelijk te bereiden. Je kunt ze zelf maken of kant-en-klaar kopen.