use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Feestelijk

Hazenrug

Hazenrugfilet bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk hazenrug klaar!

Hazenrugfilet bakken.

  • Kooktijd15 minuten
  • voorbereidingstijd30 minuten
  • MoeilijkheidsgraadEenvoudig
  • 4 porties
recipe image Hazenrug
  • 1 stuk hazenrugfilet
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal dehazenrug een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verwarm de oven voor op 150 graden. Dep de hazenrug vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de hazenrug eerst op de vleeskant voor 3 minuten. Bak dan de andere zijde 2 minuten. De hazenrug worden extra lekker als je een beetje verse rozemarijn en knoflook meebakt.
  3. Zet de hazenrug vervolgens 5-7 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Laat het vlees nog 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!