Feestelijk
Hazenrug
Hazenrugfilet bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk hazenrug klaar!
Hazenrugfilet bakken.
Kooktijd15 minuten
voorbereidingstijd30 minuten
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 1 stuk hazenrugfilet
- 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal dehazenrug een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verwarm de oven voor op 150 graden. Dep de hazenrug vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak de hazenrug eerst op de vleeskant voor 3 minuten. Bak dan de andere zijde 2 minuten. De hazenrug worden extra lekker als je een beetje verse rozemarijn en knoflook meebakt.
- Zet de hazenrug vervolgens 5-7 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat het vlees nog 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
