use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Feestelijk

Fazantfilet

Fazant braden en bereiden? Volg dit recept en maak gemakkelijk fazantfilet klaar!

Fazant braden en bereiden?

  • Kooktijd10 minuten
  • voorbereidingstijd30 minuten
  • MoeilijkheidsgraadEenvoudig
  • 4 porties
recipe image Fazantfilet
  • 4 fazantenfilets
  • 4 eetlepels Croma met Milde Olijfolie
  1. Haal de fazantfilets een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de fazantfilets vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op middelhoog vuur een scheut Croma Mild met Olijfolie in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Braad de fazantfilets in 2 minuten rondom bruin. Zet het vuur vervolgens lager en bak ze in ongeveer 6 minuten a 7 minuten rustig verder. De fazant wordt extra lekker als je een beetje verse tijm meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!