Feestelijk
Fazantfilet
Fazant braden en bereiden? Volg dit recept en maak gemakkelijk fazantfilet klaar!
Fazant braden en bereiden?
Kooktijd10 minuten
voorbereidingstijd30 minuten
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 4 fazantenfilets
- 4 eetlepels Croma met Milde Olijfolie
- Haal de fazantfilets een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de fazantfilets vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op middelhoog vuur een scheut Croma Mild met Olijfolie in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Braad de fazantfilets in 2 minuten rondom bruin. Zet het vuur vervolgens lager en bak ze in ongeveer 6 minuten a 7 minuten rustig verder. De fazant wordt extra lekker als je een beetje verse tijm meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
