Lekker eten
Schnitzel
Schnitzel bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk schnitzel klaar!
Schnitzel bakken.
Kooktijd10 minuten
- MoeilijkheidsgraadEenvoudig
4 porties

- 600 g varkenspoot schnitzels
- 6 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
- Haal de schnitzels een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur 5 eetlepels Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Bak de schnitzel snel aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur dan lager en braad de schnitzels in 8 minuten gaar en krokant. Keer het vlees af en toe om. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. De schnitzels zijn lekker met wat citroensap. Eet smakelijk!
Een schnitzel is een dun gesneden stuk gebraden kalfsvlees, kippenvlees of varkensvlees. Er zijn veel verschillende varianten schnitzel, waaronder de Cordon Bleu.
