use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kalfslapjes

Kalfslapjes bereiden en braden? Volg dit recept en maak gemakkelijk kalfslapjes klaar!
  • 35 minuten
  • voorbereidingstijd30 minuten
  • 4 porties
recipe image Kalfslapjes

Ingrediënten

  • 500 g kalfslapjes
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de kalfslapjes een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Dep de kalfsfiletlapjes vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de kalfslapjes aan beide kanten bruin in ongeveer 1 minuut. Doe het vuur lager en bak de kalfslapjes nog eens ongeveer 3 minuten per kant.
  3. Haal de kalfslapjes uit de pan en laat ze 2 minuten rusten onder aluminium folie. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Kalfsvlees is snel en makkelijk te bereiden. Kalfsvlees is daarom ideaal als je snel een stukje vlees op tafel wilt zetten of als je aan het gourmetten bent.