Kalfslapjes

Klaar in 6 min.
243 beoordelingen

Ingredienten

500 g kalfslapjes
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de kalfslapjes een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Dep de kalfsfiletlapjes vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de kalfslapjes aan beide kanten bruin in ongeveer 1 minuut. Doe het vuur lager en bak de kalfslapjes nog eens ongeveer 3 minuten per kant.
  3. Haal de kalfslapjes uit de pan en laat ze 2 minuten rusten onder aluminium folie. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Kalfsvlees is snel en makkelijk te bereiden. Kalfsvlees is daarom ideaal als je snel een stukje vlees op tafel wilt zetten of als je aan het gourmetten bent.

Over kalfsvlees

Kalfsvlees is snel en makkelijk te bereiden. Kalfsvlees is daarom ideaal als je snel een stukje vlees op tafel wilt zetten of als je aan het gourmetten bent.

Hoe handig vond je dit recept?

243 beoordelingen

Populaire recepten met Kalf

Kalfslapjes

Kalf
243 beoordelingen

Kalfsoester

Kalf
157 beoordelingen

Kalfskoteletten

Kalf
213 beoordelingen
Alle Kalf recepten