Varkensrollade
Varkensrollade braden? Volg dit recept en maak gemakkelijk varkensrollade klaar!
- 4 porties
Ingrediënten
- 750 g varkensrollade
- 6 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
Voedingswaarden (per portie)
(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)
Instructies
- Haal de varkensrollade ruim een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan, wacht tot de Croma bruin kleurt.
- Leg de varkensrollade in de pan en braad in 2 minuten rondom bruin.
- Zet het vuur laag en braad de rollade in ongeveer 40 minuten gaar, met deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om.
- Haal de rollade uit de pan en laat 10 minuten rusten op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd voor het serveren de rollade in plakken. Eet smakelijk!
Een rollade is een opgerold stuk vlees, dat met een netje bij elkaar wordt gebonden. Zet de rollade eens na het braden in de koelkast en serveer hem koud.