use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tartaar

Tartaar bakken? Volg dit recept en maak gemakkelijk tartaar klaar!
  • 5 minuten
  • 4 porties
recipe image Tartaar

Ingrediënten

  • 4 tartaartjes
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de tartaar een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen. Dep de tartaar vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Leg de tartaar in de pan en bak op hoog vuur de tartaar in 1 minuut rondom bruin. Draai het vuur lager en bak de tartaar nog 1-2 minuten voor rosé of 5 minuten voor “well done”. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Tartaar is fijngehakte rundvlees. Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt om het vlees zacht te houden.