use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Sukadelappen

Sukadelappen berieden en stoven? Volg dit recept en maak gemakkelijk sukadelappen klaar!
  • 2 uur 35 minuten
  • 4 porties
recipe image Sukadelappen

Ingrediënten

  • 600 g sukadelappen
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  • 70 g tomatenpuree
  • 1 ui
  • 4 laurierblaadjes
  • 1 Knorr runderbouillonblokje

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de sukadelappen een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen. Dep de sukadelappen vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de sukadelappen rondom bruin in 2-3 minuten.
  3. Doe de tomatenpuree, de gesnipperde ui, laurier en het blokje Knorr runderbouillon in de pan en doe er water bij tot de sukadelappen onder water staan.
  4. Laat het geheel vervolgens 2,5 uur pruttelen. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!
Sukadelappen komen van het schouder van het rund. De pees die door het vlees loopt geeft het een typische smaak.