Gevulde Kip met mozzarella, basilicum en parmaham

Klaar in 5 min.
64 beoordelingen

Ingredienten

500 g kipfilets
4 eetlepels Croma met Milde Olijfolie
16 basilicumblaadjes
12 parmaham
2 bolletjes mozzarella
  1. Haal de kipfilet een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de kipfilet droog met wat keukenpapier. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Mild met Olijfolie in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de kipfilets op hoog vuur om en om in 3 minuten lichtbruin.
  3. Haal de kipfilets uit de pan en snijd de kipfilet door het midden open. Vul deze met plakjes mozzarella en blaadjes basilicum. Wikkel de kipfilet in de Parmaham.
  4. Plaats de kipfilets in de oven en laat deze 10 minuten verder garen. Eet smakelijk!

Tip van croma

Kipfilet is het borstdeel van de kip. Kipfilet is erg vetarm en snel verteerbaar. De kipfilet vullen is een fijne afwisseling.

Over kipfilet

Kipfilet is het borstdeel van de kip. Kipfilet is erg vetarm en snel verteerbaar. De kipfilet vullen is een fijne afwisseling.

Hoe handig vond je dit recept?

64 beoordelingen

Populaire recepten met Kip & Gevogelte

Kipfilet

Kip & Gevogelte
308 beoordelingen

Kippenbout

Kip & Gevogelte
256 beoordelingen

Kalkoen (Heel)

Kip & Gevogelte
131 beoordelingen
Alle Kip & Gevogelte recepten