Hertenbiefstuk

Klaar in 6 min.
237 beoordelingen

Ingredienten

4 stuks hertenbiefstuk
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de hertenbiefstuk een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat ze op temperatuur kan komen. Dep de hertenbiefstuk vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak de hertenbiefstuk 2-3 minuten per kant. Blijf het vlees tijdens het klaarmaken in beweging houden.
  3. Laat het vervolgens nog 2 minuten rusten verpakt in aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Hertenbiefstuk is een stuk wild vlees. Een stukje wild zoals een hertenbiefstuk doet het altijd goed in een feestmenu, zoals met kerst. Hertenbiefstuk heeft een donkerrode kleur. Daarnaast is het mager, zacht en snel te bereiden.

Over Hertenbiefstuk

Wist je dat Croma de hertenbiefstuk een mooie bruine kleurt geeft en dat Croma van zichzelf niet spat?

Hoe handig vond je dit recept?

237 beoordelingen

Populaire recepten met Wild

Hazenrug

Wild
151 beoordelingen

Hertenbiefstuk

Wild
237 beoordelingen

Fazantfilet

Wild
142 beoordelingen
Alle Wild recepten