Varkenssaucijzen

Klaar in 10 min.
174 beoordelingen

Ingredienten

4 varkensworsten
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal saucijsjes een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak op middelhoog vuur in 1 minuut de varkensbraadworstjes rondom bruin. Laat de worstjes vervolgens nog 8-10 minuten op laag vuur verder garen. De worstjes worden extra lekker als je een beetje verse tijm meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Je kunt de worstjes 10 minuten voorgaren in bijna kokend water. Ze knappen dan tijdens het braden of grillen niet zo snel open. De braad- of grilltijd wordt dan ca. 5 minuten korter.

Over Varkenssaucijzen

Wist je dat als je varkens saucijzen minder snel open spatten tijdens het bakken als je ze eerst 8 minuten in water van 80 graden welt.

Hoe handig vond je dit recept?

174 beoordelingen

Populaire recepten met Varken

Slavinken

Varken
199 beoordelingen

Hamlappen

Varken
311 beoordelingen

Spareribs

Varken
150 beoordelingen
Alle Varken recepten