Shoarma

Klaar in min.
144 beoordelingen

Ingredienten

500 g shoarmavlees
3 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de shoarma een half uur voor het bereiden uit de koelkast zodat het alvast op kamertemperatuur kan komen. Verhit op hoog vuur een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een wok of diepe braadpan en wacht tot de Croma bruin wordt.
  2. Roerbak nu de shoarmareepjes in ongeveer 5 minuten goudbruin en gaar. Het beste is om niet alle shoarma in 1 keer te bakken, maar in fases. Anders koelt de pan namelijk teveel af. De shoarma wordt extra lekker als je paprika meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Shoarma is een gerecht uit het Midden-Oosten. Shoarma is in principe gemaakt van lamsvlees en is te vergelijken met het Griekse Gyros en het Turkse Döner Kebab.

OVER SHOARMA

Wist je dat er in Nederland vooral varkensvlees wordt gebruikt voor shoarma?

Hoe handig vond je dit recept?

144 beoordelingen

Populaire recepten met Varken

Slavinken

Varken
199 beoordelingen

Varkenssaucijzen

Varken
174 beoordelingen

Varkensrollade

Varken
280 beoordelingen
Alle Varken recepten