Runderrollade

Klaar in 5 min.
380 beoordelingen

Ingredienten

  1. Haal de hele runderrollade een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de runderrollade vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak op hoog vuur de runderrollade aan alle kanten lichtbruin.
  3. Leg de runderrollade en het kookvocht in een braadslee. Gaar de runderrollade in 45 minuten de oven
  4. Laat de runderrollade nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet Smakelijk!

Tip van croma

Een rollade is een opgerold stuk vlees, dat met een netje bij elkaar wordt gebonden. Zet de rollade eens na het braden in de koelkast en serveer hem koud.

Over Runderrollade

Wist je dat Croma de runderrollade een mooie bruine kleurt geeft en dat Croma van zichzelf niet spat?

Hoe handig vond je dit recept?

380 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Rosbief

Rund
475 beoordelingen

Rundersaucijzen

Rund
188 beoordelingen

Hamburgers

Rund
137 beoordelingen
Alle Rund recepten