use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Runderrollade

Rollade braden in de oven? Volg dit recept en maak gemakkelijk runderrollade klaar!
  • 1 uur
  • 4 porties
recipe image Runderrollade

Ingrediënten

  • 750 g runderrollade
  • 4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar

Voedingswaarden (per portie)

(Voedingswaarden worden berekend op basis van een ingredientendatabase en zijn een schatting.)

Instructies

  1. Haal de hele runderrollade een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de runderrollade vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak op hoog vuur de runderrollade aan alle kanten lichtbruin.
  3. Leg de runderrollade en het kookvocht in een braadslee. Gaar de runderrollade in 45 minuten de oven
  4. Laat de runderrollade nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet Smakelijk!
Een rollade is een opgerold stuk vlees, dat met een netje bij elkaar wordt gebonden. Zet de rollade eens na het braden in de koelkast en serveer hem koud.