Runderrollade

Klaar in 5 min.
316 beoordelingen

Ingredienten

750 g runderrollade
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de hele runderrollade een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de runderrollade vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak op hoog vuur de runderrollade aan alle kanten lichtbruin.
  3. Leg de runderrollade en het kookvocht in een braadslee. Gaar de runderrollade in 45 minuten de oven
  4. Laat de runderrollade nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet Smakelijk!

Tip van croma

Een rollade is een opgerold stuk vlees, dat met een netje bij elkaar wordt gebonden. Zet de rollade eens na het braden in de koelkast en serveer hem koud.

Over Runderrollade

Wist je dat Croma de runderrollade een mooie bruine kleurt geeft en dat Croma van zichzelf niet spat?

Hoe handig vond je dit recept?

316 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Kogelbiefstuk

Rund
203 beoordelingen

Ribeye

Rund
363 beoordelingen

Hachee

Rund
400 beoordelingen
Alle Rund recepten