Rosbief

Klaar in 5 min.
345 beoordelingen

Ingredienten

750 g kalfsrosbief
6 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de hele rosbief een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op temperatuur kan komen. Dep de rosbief vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Verhit een scheut Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak op hoog vuur de rosbief aan alle kanten lichtbruin.
  3. Leg de rosbief en het kookvocht in een braadslee. Gaar de rosbief in 45 minuten de oven.
  4. Laat de rosbief nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Over Rosbief

Wist je dat Croma de rosbief een mooie bruine kleurt geeft en dat Croma van zichzelf niet spat?

Hoe handig vond je dit recept?

345 beoordelingen

Populaire recepten met Rund

Sukadelappen

Rund
219 beoordelingen

Gehaktbal

Rund
337 beoordelingen

Rundersaucijzen

Rund
138 beoordelingen
Alle Rund recepten