Kalfskoteletten

Klaar in 10 min.
213 beoordelingen

Ingredienten

4 kalfskoteletten
4 eetlepels Croma Bakken & Braden vloeibaar
  1. Haal de kalfskoteletten een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de kalfskoteletten vlak voor het bakken met keukenpapier droog. Verhit op hoog vuur de Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt.
  2. Bak in 2 minuten beide kanten van de kalfskotelet mooi bruin. Zet het vuur lager en bak in 6-7 minuten gaar. De kalfskoteletten worden extra lekker als je een beetje verse tijm en rozemarijn meebakt. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Eet smakelijk!

Tip van croma

Het is een stevige lap vlees met het ribbeentje er nog in. Door dit beentje krijgt het vlees een heel eigen smaak. Koteletten met been zijn lekkerder dan koteletten zonder been. Ook voor dit stukje geldt dat het zeker niet te hard gebakken mag worden. Het verbrandt snel.

Over Kalfskoteletten

Wist je dat Croma de kalfskoteletten een mooie bruine kleurt geeft en dat Croma van zichzelf niet spat?

Hoe handig vond je dit recept?

213 beoordelingen

Populaire recepten met Kalf

Kalfsoester

Kalf
158 beoordelingen

Kalfskoteletten

Kalf
213 beoordelingen

Kalfslapjes

Kalf
245 beoordelingen
Alle Kalf recepten